Geschreven door admin 09:32 Uncategorized

Kinderopvang Drachten: De Hummeltjesclub vertelt

Een dag in het leven bij De Hummeltjesclub

Het is een mooie ochtend in Drachten en bij kinderopvang De Hummeltjesclub zijn de kinderen al druk bezig met hun ochtendactiviteiten. Zodra je binnenkomt, voel je de warme, huiselijke sfeer. De muren zijn versierd met kleurrijke kunstwerken van de kinderen en er klinkt vrolijke muziek op de achtergrond. Het lijkt wel een tweede thuis.

Ontdek en speel

Bij De Hummeltjesclub begint elke dag met een lach. Onze dag begint met een gezamenlijke kring waarin we liedjes zingen en het dagprogramma bespreken. Daarna kunnen de kinderen kiezen uit verschillende activiteiten zoals schilderen, bouwen met blokken, of buiten spelen in onze grote tuin. Buiten spelen is een belangrijk onderdeel van onze dag; regen of zonneschijn, we vinden altijd een manier om naar buiten te gaan.

Ondersteuning en ontwikkeling

Onze pedagogische medewerkers zijn ervaren en toegewijd aan de ontwikkeling van elk kind. We volgen een holistische benadering waarbij we niet alleen focussen op educatie, maar ook op emotionele en sociale vaardigheden. Elk kind krijgt de ruimte om op zijn eigen tempo te leren en te groeien. Dit wordt ondersteund door een reeks activiteiten die zijn ontworpen om creativiteit en zelfstandigheid te bevorderen.

Flexibele en betrouwbare opvang

Bij De Hummeltjesclub begrijpen we dat het leven van ouders druk en soms onvoorspelbaar kan zijn. Daarom bieden we flexibele opvangmogelijkheden aan. Of je nu fulltime opvang nodig hebt, of slechts enkele dagen per week, wij staan klaar om aan jouw behoeften te voldoen. Onze flexibele openingstijden zorgen ervoor dat je je werk en privéleven optimaal kunt combineren.

Gezonde voeding

Gezonde voeding is essentieel voor de groei en ontwikkeling van kinderen. Bij De Hummeltjesclub zorgen we ervoor dat de kinderen gezonde en uitgebalanceerde maaltijden krijgen. We werken met lokale leveranciers om verse en biologische producten te garanderen. Onze maaltijden zijn niet alleen gezond, maar ook lekker en kindvriendelijk.

Ouders aan het woord

De feedback van ouders is voor ons heel belangrijk. Het helpt ons om onze diensten continu te verbeteren en te voldoen aan de verwachtingen van ouders. Veel ouders waarderen onze persoonlijke benadering en de aandacht die we geven aan de ontwikkeling van hun kinderen. “Ik voel me altijd gerustgesteld als ik mijn kind achterlaat bij De Hummeltjesclub. Ze zijn in goede handen,” zegt Linda, een moeder van twee.

Bezoek ons

Wil je meer weten over De Hummeltjesclub? We nodigen je graag uit voor een rondleiding. Kom en zie zelf waarom zoveel ouders voor ons kiezen als hun vertrouwde kinderopvang in Drachten. Bezoek onze website of bel ons om een afspraak te maken. We kijken ernaar uit om jou en je kind te ontmoeten!

(Visited 4 times, 1 visits today)
Sluiten