Geschreven door admin 15:36 Wonen

Tristar keukens wordt Made by Das

Ontworpen door Made by Das Keukens: Speciaal op maat vervaardigde keukens, rechtstreeks uit Nederland! KeukenHuiz is er trots op om de op maat ontworpen keukens van Ontworpen door Made by Das te onthullen, voorheen bekend als Tristar Keukens. Deze keukens vertegenwoordigen een perfecte mix van solide Nederlands vakmanschap en onderscheidende designs die verder reiken dan het gebruikelijke.

Ambacht in elke creatie De ambachtslieden bij Ontworpen door Made by Das zetten hun hele ziel en zaligheid in het creëren van deze Nederlandse keukens. Ieder aspect wordt minutieus uitgewerkt. Ze streven ernaar om uit te blinken in de fijne details, omdat ze geloven dat juist daar het onderscheid wordt gemaakt. Ambachtelijke methoden worden in ere gehouden, terwijl er ook ruimte is voor innovatie. Het eindresultaat is een stevige, kwalitatief hoogstaande keuken met een luxueuze uitstraling, geheel naar uw persoonlijke wensen vervaardigd met hoogwaardige, duurzame materialen. Zowel functioneel als betaalbaar.

Inzet voor duurzaamheid Ontworpen door Made by Das zet zich in voor duurzame keukens. Deze keukens zijn niet alleen esthetisch ontworpen, maar ook met het oog op een duurzame toekomst. De robuuste achterwanden van de keukens vormen de stevige basis en zijn een bewuste keuze voor duurzaamheid. Er wordt gezocht naar materialen die zowel stevig als ecologisch verantwoord zijn. Het gebruik van duurzame grondstoffen draagt bij aan het verkleinen van de ecologische voetafdruk, waardoor uw keuze voor een keuken een verantwoorde investering is voor de toekomst.

Persoonlijke stijlkeuzes Bij Ontworpen door Made by Das is elke droom realiseerbaar. Met hun maatwerkopties bieden zij de veelzijdigheid van een traditionele meubelmaker gecombineerd met de hedendaagse technieken van een keukenproducent: uw keuken, uw visie. U heeft de keuze uit een uitgebreid scala aan RAL-kleuren en verschillende modellen om een keuken samen te stellen die perfect aansluit bij uw persoonlijke smaak en levensstijl. Kies uit diverse frontmaterialen, zoals massief hout, fineer, gezandstraald hout, acryl in hoogglans, mdf met folie of lak, en melamine, om een keuken te creëren die uw unieke stijl weerspiegelt.

Kwaliteit in elk onderdeel Ontworpen door Made by Das staat garant voor kwaliteit. Daarom maken zij gebruik van topkwaliteit scharnieren, lades en binnenwerken van Blum, ingebouwd in een 18 mm dikke corpus. Dit verzekert u van een praktische keuken die duurzaamheid biedt.

Snelle en efficiënte levering We begrijpen dat u snel wilt genieten van uw nieuwe keuken. Dankzij de volledige productie in eigen beheer kunnen wij niet alleen de hoogste kwaliteit waarborgen, maar ook zorgen voor een vlotte levering. Zo kunt u in no time genieten van uw droomkeuken.

Gegarandeerde kwaliteit van Ontworpen door Made by Das Wij zijn overtuigd van de kwaliteit van Ontworpen door Made by Das. Om deze reden bieden we 10 jaar garantie op alle foliedeuren, waardoor u zeker kunt zijn van een lange levensduur van uw prachtige keuken.

Bezoek onze showroom Transformeer uw keukenruimte in iets unieks en stijlvols met onze maatwerkoplossingen. Voor meer informatie en deskundig advies, nodigen we u uit om contact met ons op te nemen. Bezoek onze showroom en ontdek zelf de veelzijdige collectie van Ontworpen door Made by Das, exclusief beschikbaar bij KeukenHuiz.

(Visited 30 times, 1 visits today)
Sluiten