Geschreven door admin 13:39 Reizen & Recreatie • 77 reacties

Boot huren

Friesland is een prachtige provincie om te ontdekken per boot. Een van de leukste manieren om dit te doen is door het huren van een sloep bij De Veenhoop. De Veenhoop is een klein dorpje gelegen tussen Drachten en Leeuwarden en is de ideale uitvalsbasis voor het verkennen van de omgeving.

Het huren van een sloep bij De Veenhoop is eenvoudig en er zijn verschillende verhuurbedrijven in de buurt. De meeste verhuurbedrijven bieden verschillende soorten sloepen aan, van kleine en wendbare boten tot grote en comfortabele sloepen met veel ruimte.

Een van de voordelen van het huren van een sloep bij De Veenhoop is dat je zelf je route kunt bepalen en kunt genieten van de prachtige natuur en de pittoreske dorpjes in de omgeving. Zo kun je bijvoorbeeld een bezoek brengen aan het historische stadje Dokkum of genieten van de mooie natuur in het Nationaal Park De Alde Feanen.

Als je geen ervaring hebt met het varen in een sloep, hoef je je geen zorgen te maken. De verhuurbedrijven geven duidelijke instructies en bieden vaarroutes aan die geschikt zijn voor beginners. Zo kun je zonder problemen het water op en genieten van een ontspannen dagje varen.

Het huren van een sloep bij De Veenhoop is ook een betaalbare optie. De prijzen variëren per verhuurbedrijf en per type sloep, maar over het algemeen zijn de tarieven redelijk en betaalbaar voor een dagje varen.

Als je een dagje wilt genieten van de prachtige natuur en de rust van Friesland, dan is het huren van een sloep bij De Veenhoop een absolute aanrader. Of je nu alleen, met vrienden of met het gezin gaat, een dagje varen is een geweldige manier om te ontspannen en te genieten van al het moois dat deze provincie te bieden heeft.

De Veenhoop

Slûswei 17
9215 VX De Veenhoop
0512-462289
info@de-veenhoop.nl

(Visited 34 times, 1 visits today)
Sluiten